Fitis Interim is gespecialiseerd in het snel bemiddelen van interim professionals op directie- en managementniveau, projectmanagers, HR professionals en marketing & communicatie specialisten.

We helpen jouw organisatie door de beste interim professional voor de opdracht te selecteren. Dit doen we zowel op basis van projectdetachering als op basis van bemiddeling van zelfstandige zzp’ers. Door ons omvangrijke netwerk en onze ruime expertise zijn we in staat om landelijk te werken.

Zoek je de beste professional binnen één van de vier vakgebieden van Fitis Interim, plaats dan direct je vacature of neem contact met ons op.

Vacature plaatsen

Ben je op zoek naar interim versterking voor jouw organisatie? Fitis Interim brengt je binnen 48 uur in contact met de beste professional. Geef jouw vacature aan ons door. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Onze interim professionals:

  • Zijn deskundig en ervaren in hun vakgebied.
  • Beschikken over uitstekende referenties en een bewezen trackrecord.
  • Zorgen tijdelijk voor extra capaciteit in uw bedrijf op sleutelposities.
  • Bieden de oplossing als uw bedrijf behoefte heeft aan tijdelijke specifieke expertise.
  • Zorgen voor stabiliteit en continuïteit in uw organisatie bij onverwachte vacatures.

Duur van de opdracht

Om alle partijen duidelijkheid te geven, werkt Fitis Interim met een overeengekomen minimale periode waarvoor de interim professional wordt ingehuurd. Indien gewenst kan de opdracht tussentijds worden opgezegd met inachtneming van een opzegtermijn. Deze opzegtermijn bedraagt gemiddeld twee weken maar kan per opdracht verschillen en is afhankelijk van het soort opdracht, de looptijd en het niveau van de opdracht.

Tarief

Afhankelijk van de opdracht zijn er verschillende mogelijkheden voor de inrichting van het tarief.

  • All-in uurtarief
  • Een vast dagtarief
  • Een basis uurtarief met daarnaast additionele variabele kosten zoals reis- en verblijfkosten.

Het tarief van Fitis Interim is mede afhankelijk van het uurtarief van de interim professional. Verder is het functieniveau en gewenste duur van inhuur van invloed op het tarief. In alle gevallen werkt Fitis Interim met een open en transparante kostenstructuur zodat je precies ziet hoe het tarief is opgebouwd en waar je als opdrachtgever voor betaalt.

Compliant

Integriteit is één van de vijf kernwaarden van Fitis Interim en wij hechten er dan ook veel waarde aan dat onze overeenkomsten voldoen aan alle wettelijke en fiscale eisen. Onze “Overeenkomsten van opdracht” en “Overeenkomsten van tussenkomst” zijn compliant en transparant.