Onze werkwijze

Je wilt als interim professional graag genieten van je vrijheid en de afwisseling door de verschillende opdrachten en verschillende opdrachtgevers.

Als je gaat werken via Fitis Interim staan we opgesteld om je te ontzorgen en te adviseren als je dat wenst. Daarnaast krijg je toegang tot ons kennisnetwerk. We zien onszelf dan ook als echte intermediair tussen jou en onze opdrachtgever. Net als de opdrachtgever ben jij ook onze klant en zijn jouw wensen, eisen en tevredenheid een cruciaal onderdeel van onze dienstverlening.

Ben je een ervaren professional en heb je een bewezen trackrecord in één of meerdere van onze vier vakgebieden dan bemiddelen we je graag naar je volgende interim opdracht.

ZZP

Integriteit is één van de vijf kernwaarden van Fitis Interim en wij hechten er dan ook veel waarde aan dat onze overeenkomst met jou als zelfstandige interim professional, en ook die met onze opdrachtgever, voldoet aan alle wettelijke en fiscale eisen.

Schrijf je in

Als je je bij ons inschrijft als interim professional kunnen we je direct pro-actief meenemen in de selectieprocedure van nieuwe opdrachten. Dit kan voor zelfstandige ZZP’ers maar ook voor professionals die graag via projectdetachering naar een tijdelijk project op hun vakgebied willen worden bemiddeld. Schrijf je hier direct in.

Meld je aan voor de Fitis Interim OPDRACHT ALERT!

We kunnen je direct op de hoogte stellen van onze nieuwe interim opdrachten.  Meld je daarvoor aan bij onze Opdracht Alert.

Volg ons

Voor de actuele vacatures, evenementen en de laatste ontwikkelingen op het gebied van relevante wet- en regelgeving. Volg dan onze bedrijfspagina op linkedIn